Belediyemiz Araç Filosuna “Yeni İş Makinesi” Eklendi

AK PARTİ 24.10.2024 21:40:31 0
Belediyemiz Araç Filosuna “Yeni İş Makinesi” Eklendi

Belediyemizce alımı gerçekleştirilen yeni iş makinesi için dualar eşliğinde kurban kesildi.
Belediye Başkanımız Seyhan Kılınçarslan, Belediyemizin hizmet kapasitesini artırmak ve daha hızlı iş yapımını sağlamak amacıyla bir kısmı hibe olarak alımını gerçekleştirdiğimiz iş makinesini dualar eşliğinde kurban keserek hizmete aldık. İlçe teşkilatımız, il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimizle uyum içerisinde İscehisar’ımıza hizmet etmek için çalışıyoruz.
İş makinesinin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya'ya, İbrahim Yurdunuseven'e, Hasan Arslan'a, İl Başkanımız Turgay Şahin'e, İlçe Başkanımız Metin Balaban'a, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni iş makinemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Afyonkarahisar,İscehisar Belediyesi

Başkan Öztaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

SOSYAL İNOVASYON AJANSI’NDA CREATHON’24: KONYA’DA “SAAT KULESİ” TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ

Büyükşehir şehrin her köşesinde çocuklara ‘Bir Hikâye Bin Neşe’ götürüyor