Belediyeler Özel Çocuklarla ‘İyilik’ İçin Buluştu…

CHP 9.10.2024 08:21:53 0
Belediyeler Özel Çocuklarla ‘İyilik’ İçin Buluştu…

Esenyurt Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesinde eğitim gören özel gereksinimli çocukları ve ailelerini At Binicilik Tesisi’nde misafir etti. Gün boyu süren etkinlikte, çocuklar uzman eğitmenler eşliğinde at binme deneyimi yaşadı.

Esenyurt Belediyesi, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Küçükçekmece Belediyesinde eğitim gören özel gereksinimli çocuklar ile aileleri, Esenyurt Belediyesi At Binicilik Tesisi’nde ağırlandı. Çocuklar, etkinlik boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde atlara binerek unutulmaz bir deneyim yaşadı. Etkinlikte çocuklar, hem atlar ile özel bağlar kurdu hem de at binicilik deneyimi yaşadı. Çocuklarının yüzlerindeki mutluluğu gören aileler, bu fırsatı sunan Esenyurt Belediyesine ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkür etti. Katılımcılara çeşitli ikramların sunulduğu etkinlikte, hem çocuklar hem de aileleri gün boyunca keyifli anlar yaşadı.

Onlara Keyifli Bir Gün Yaşattık

Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Şefi Çiğdem Nazkan, “Atların çocuklar üzerindeki olumlu etkileri nedeniyle, özel gereksinimli çocuklarımızı atlarla buluşturduk. Küçükçekmece Belediyesi ile iş birliği yaparak onlara keyifli bir gün yaşattık” dedi.

Küçükçekmece Belediyesi Engelliler Birimi Sorumlusu Şahin Türksel ise “At terapisi, çocuklarımızın duygusal ve fiziksel gelişimine katkı sağlıyor. Misafirperverliği için Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.



İstanbul,Esenyurt Belediyesi

Yeşilçam Festivalinde Nostalji Rüzgarı

TAK BİRİMİ NADMEX 2024'E KATILDI

9. Çanakkale Bienali Başladı

Belediyeler Özel Çocuklarla ‘İyilik’ İçin Buluştu…

Ambulans Helikopter Göreve Başladı

Esenyurt, Kadın ve Çocuk Cinayetleri İçin Ayağa Kalktı

SANAT AKADEMİSİ TİYATRO BÖLÜMÜ YENİ DÖNEM BAŞVURULARI BAŞLADI!

Büyükşehir’den Tarsus’ta 3 Mahalleye Otoban Gibi Yol

ZABITA EKİPLERİNDEN ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE DENETİM

28.3°