Belediye personeline ‘Güvenli Sürücülük ve Yol Güvenliği’ eğitimi verildi

CHP 4.07.2024 23:23:02 0
Belediye personeline ‘Güvenli Sürücülük ve Yol Güvenliği’ eğitimi verildi

Bolu Belediyesi personeline Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince ‘Güvenli Sürücülük ve Yol Güvenliği’ ile ‘Yaya Öncülüğü ve Güvenliği’ konusunda eğitim verildi.

Bolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim programı kapsamında belediye çalışanlarına ‘Güvenli Sürücülük ve Yol Güvenliği’ ile ‘Yaya Öncülüğü ve Güvenliği’ başlıklı eğitim verildi.

Necip Fazıl Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli memur tarafından tüm personel bilgilendirildi. Slaytlarla desteklenen eğitim programında, özellikle turizm ve tarımsal amaçlı seyahatlerin arttığı şu günlerde sürücülerin ekstra dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğine vurgu yapıldı.

Bolu,Bolu Belediyesi

Çim Konserleri başladı

ASKİ UYARDI:“SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRERKEN CANINIZDAN OLMAYIN”

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEKLİLERİN YANINDA: 39 BİN 954 EMEKLİYE ON BİRİNCİ KEZ DESTEK ÖDEMESİ