BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UMUZ AVANTAJI SAĞLADI

CHP 8.05.2024 00:30:40 0
BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UMUZ AVANTAJI SAĞLADI
TFF 3. Lig Play-Off 2. Tur ilk maçında sahasında Kuşadasıspor’u konuk eden Belediye Kütahyaspor’umuz, rakibini 2-1 mağlup ederek rövanş için avantajı sağladı.

TFF 3. Lig Play-Off 1. Tur maçında Silivrispor’u penaltılarla eleyerek 2. Tura yükselen Belediye Kütahyaspor’umuz, 2. Tur ilk maçında Dumlupınar Stadyumu’nda Kuşadasıspor’u konuk etti. Binlerce hemşehrimizin stadı doldurduğu maçta Halil İbrahim Pekşen ve Burak Başkaya’nın golleriyle 2-1 sahadan galip ayrılan Belediye Kütahyaspor’umuz, rövanş maçı öncesi avantajı sağladı.

Maç öncesi ve sonrasında takımımızı yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, rövanş maçından da istediğimiz sonuçla ayrılarak 3. Tura yükselmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacaklarını söyledi. Maç sonunda tribünlerin çağrısına da cevap veren Başkanımız Kahveci, Belediye Kütahyaspor’umuzu desteklemeye gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Başkan Tugay Samsun’da Bandırma Vapuru’nu ziyaret etti

​Başkan Tugay: “İzmir ve Samsun kadersel olarak bağlı iki şehir”

YUNUSEMRE'DE PEDALLAR 19 MAYIS İÇİN ÇEVRİLDİ