Belediye Herdem Tiyatro Topluluğu Çıtayı Yükseltiyor

MHP 2.05.2024 12:51:18 0
Belediye Herdem Tiyatro Topluluğu Çıtayı Yükseltiyor

 

“Düdüklüde Kıymalı Bamya” Oyununda Oyunculuklar Zirvede

 

İkinci sezona yeni oyunlar ile giriş yapan Çankırı Belediyesi Herdem Tiyatro Topluluğu, amatör tiyatroculukta çıtayı yükseltti. Her gösteride oyunculuklarını daha da ileri bir seviyeye taşıtan topluluk, güncel konu seçimleri ve performansları ile tiyatroseverlere kendilerini kanıtladı. Protokolün de yer aldığı “Düdüklüde Kıymalı Bamya” oyunu, seyirci ile dolu bir salonda perdelerini açtı.

 

Farklı mesleklerden kişileri tiyatro sevdasında buluşturan Çankırı Belediyesinin kurduğu tiyatro topluluğu, sahnenin tozunu attırıyor. Farklı oyunlar ile seyirci karşısına çıkan topluluk, her geçen gün izleyici sayısını arttırıyor. “Düdüklüde Kıymalı Bamya” oyunu ile yine merak uyandıran tiyatro topluluğu, Atatürk Kültür Merkezinden bol alkışlar ile döndü. Dedikodu ile bezenmiş, eğitim konusunda cılız kalmış bir toplum kültürünü eleştiren ve bunun karşısında olan kişilerin ise ötekileştirilmesini sorgulayan oyun; sabah kahveleri, fal tutkuları ve içi boş anlamsız sohbetleri ile küçük burjuva kadınlarının duyarsızlıklarını komik bir bakış açısı ile ortaya koyarak seyircisine empati kurdurdu.

 

Tiyatro gösterisi; selamlama ve bol alkış ile son buldu. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, özverili çalışmalarından dolayı emek veren herkese teşekkür etti.

 


Çankırı,Çankırı Belediyesi

Başkan Derviş Aynacı’ya Sürpriz

Bolvadin Belediyesi, Ağılönü Düğün Salonunu Sezona Hazırladı

Belediye Başkanı Derviş Aynacı'dan Engelliler Haftası Ziyareti

Belediyemiz İmar ve Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemiz cadde ve sokaklarında kontrolde

Hastanede Yangın Tatbikatı Yapıldı

Sivil Toplum Kuruluşları İle İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

2024 YILI EMLAK, ÇTV VE İLAN REKLAM VERGİLERİ 1. DÖNEM TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

Bolvadin Termal Tesislerinin Gelişimi Üzerine İstişareler Yapıldı.

Şampiyonluk maçı için Manisa’dayız.

29°