Tarih: 19.09.2024 16:35

Belediye Ekiplerinden Çöp Ev Operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

Çankırı Belediyesi, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine çöp eve temizlik operasyonu düzenledi. Yaşanmaz hale gelen evden yaklaşık üç kamyon biriktirilmiş çöp yığını çıkartıldı.

Çankırı’da Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Berke Sokak TOKİ Konutları CY-10 adresinde yaşlı bir adamın evini çöp ev haline getirmesi üzerine evden çevreye yayılan kötü kokulardan rahatsız olan mahalle sakinleri, Belediye Zabıta Müdürlüğüne şikâyette bulundu. Şikâyet üzerine harekete geçen ekipler, kullanılamaz hale gelen, sağlık ve görüntü yönünden çevreyi tehdit eden çöp evi temizlemek için kolları sıvadı. Evin tüm odalarının çöp yığınları ile dolu olduğunu gören temizlik ve zabıta ekipleri, kullanılamayacak duruma gelmiş kıyafetleri ve katı evsel atıkları dışarı çıkardı. Evden yaklaşık üç kamyon dolusu çöp yığını toplandı. İnsan sağlığını ve çevreyi tehdit eden çöp evin temizliğinin ardından bölge sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Çankırı,Çankırı Belediyesi

Orjinal Habere Git