BAĞIMSIZ 23.02.2024 14:11:55 0
Belediye ekipleri, şehrin dört bir yanında

Kırklareli Belediyesi’ne bağlı birimlerde görevli ekipler, şehrin dört bir yanında, ihtiyaç duyulan alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü; Karahıdır Mahallesi Koru Yolu ve Dört Bacak Anıtı bölgesinde, vatandaş talebiyle iletilen yağmur suyu sorununa hızlıca çözüm üretirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm mahallelerdeki boş arazi, sokak ve cadde temizliği işlemlerini yoğun bir mesaiyle sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü de, orta refüj bitkilendirme, TOKİ Parkı bitki dikimi, şehir genelindeki parklarda bakım onarım çalışması gibi konularda ekibiyle sahada emek veriyor. Ayrıca 15 Mart tarihinde başlayacak vejetasyon dönemi öncesi ağaç budama işlemleri de gerçekleştiriliyor.

Ayrıca Kazım Karabekir Caddesi’nin yenilenmesi de geniş kapsamlı olarak başlatılan çalışmalar arasında.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli halkının istek, talep ve eleştirilerinin çözüme ulaştırılmasını, iş planının başına koyduklarını belirterek; “Vatandaşlarımızın memnuniyeti için daha önceden olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kırklareli,Kırklareli Belediyesi

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri, her akşam farklı bir mahallede

İlçe Müftümüz Önder Özkan'dan Başkan Kayacan'a Veda Ziyareti

Kırklareli Belediyesi’nin helva ikramı Ramazan boyunca devam edecek