Belediye Başkanlık Makamı Çocuklara Emanet Edildi

AK PARTİ 25.04.2024 02:02:32 0
Belediye Başkanlık Makamı Çocuklara Emanet Edildi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğretmenleriyle birlikte ziyarete gelen Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Furkan Yentür Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun makam koltuğuna oturdu. Belediye Başkan Yardımcımız Vecdi Yürük’ün “Belediye başkanı olsaydın ne yapardın?” sorusunu cevaplayan küçük Belediye Başkanımız Furkan Yentür, Belediye ekiplerimize yapmak istedikleri hakkında talimatlar verdi. Ekiplerimiz makam koltuğundaki Furkan Yentür’ün taleplerini dinleyerek not aldılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcımız Vecdi Yürük,”Bizlerden sonra sizler bu ülkede görevler alacaksınız. Ülkemizin geleceğini sizlere emanet edeceğiz. Bu nedenle derslerinize iyi çalışıp iyi birer vatandaş olmalısınız.” diyerek öğretmenlerimize, öğrenci ve ailesine teşekkür etti.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi

AKSARAY TARİHİNİN EN KAPSAMLI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNDE YAPILAR YÜKSELİYOR