BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

AK PARTİ 23.09.2024 00:57:51 0
BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında; âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin sünnetinin bütün insanlık için bir kurtuluş reçetesi olduğuna dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:
““Âlemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) doğduğu geceye ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve insanların en hayırlısı olan Peygamberimiz, hayatı boyunca insanlara güzel örnek olmuş ve olması gereken hayat nizamını davranışları ile göstermiştir. Güzel ahlakı tamamlamak, insanlara doğruyu anlatmak için âlemlere rahmet olarak gönderilen Allah Resulü, tüm insanlık için en güzel örnektir. Rabbimize, kendimize ve etrafımıza karşı sorumluluklarımızı o göstermiştir.
Ne yazık ki her geçen gün, insani değerlerin ayaklar altına alındığı, masum çocukların katledildiği, her türlü kötülüğün alenen işlendiği bir zamanda yaşıyoruz.
Bugün, tüm insanlık Hz. Peygamberin (sas) çağlar üstü rehberliğine her zamankinden daha fazla muhtaçtır. Başta Gazze olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki masumların canlarına kıyılmaması, kadın ve çocukların katledilmemesi için bugün bize düşen; sevgili Peygamberimizin tüm insanlık için bir kurtuluş pusulası ve bir hayat kılavuzu olan güzel ahlakını ve çağlar üstü mesajlarını insanlıkla buluşturmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; bu anlamlı gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasını diliyor, ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

Bayburt,Bayburt Belediyesi

Akar ve Büyükkılıç’tan, AK Parti Melikgazi ve Kocasinan Teşkilatlarına Ziyaret

Akar ve Büyükkılıç’tan, OSB’de İstişare Ziyaretleri

BAŞKAN GENÇ SELZEDE İLÇELERDEN AYRILMIYOR

KARAKULLUKÇU TÖRENLE UĞURLANACAK

BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERDE ANINDA MÜDAHALE

KONYA BÜYÜKŞEHİR AKŞEHİR’DEKİ DEV SU PROJESİNDE 86 KİLOMETREYİ TAMAMLADI

UCLG BAŞKANI ALTAY, NEW YORK TÜRKEVİ’NDE BM YÖNETİCİLERİ VE FARKLI ÜLKELERDEN YEREL LİDERLERİ AĞIRLADI

Büyükşehir KAYMEK’ten Muhteşem Geleneksel Yıl Sonu Sergisi

Karabük Belediyesinden 180 Ülkede Eş Zamanlı Gerçekleştirilen Dünya Temizlik Günü Etkinliği’ne Destek

24°