BELEDİYE BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK PARTİ 24.06.2024 13:01:04 0
BELEDİYE BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayınladı.
Mesajında bayramların umutları canlandıran, herkesi kaynaştıran ve bütünleştiren, toplumsal huzuru pekiştiren anlamlı günler olduğunu vurgulayan Başkanımız Memiş şunları ifade etti:
"Kurban; Allah’a teslimiyetin, itaat ve sadakatin sembolüdür. Rabbimize, birbirimize, iyiye, doğruya yakınlaşmayı ifade etmektedir. Bayramlar ise, hayatı huzura dönüştüren, sevgi bağlarımızı güçlendiren paylaşma ve dayanışma günleridir. Bu itibarla, idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nı birbirimizi hatırlamanın, kardeşlik ahdimizi yenilemenin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin bir imkânı olarak görmeliyiz.
Hz. İbrahim'in adanmışlığı ve Hz. İsmail'in teslimiyetinin simgesi, Rabbimizin müjdesi olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olması için kulluk görevlerimizi layıkıyla yerine getirmeli, milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bayramı hakkıyla yaşamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyor. Cenab-ı Allah'tan sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini niyaz ediyorum."

Bayburt,Bayburt Belediyesi

ÜNYE’DE DEV EKRANDA MİLLİ COŞKU

ÜSTEĞMEN GÖKKAN’DAN VEDA ZİYARETİ

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU İSTİŞARESİ

ÜNYE’DE EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Yaz Spor Okulları Başladı

MOBİL BAŞKAN İLK DURAĞINDA YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

ÇAL MAĞARASI’NDA OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Başkan Büyükkılıç, Valilik ve İl Milli Eğitim Tarafından Hazırlanan Mesleki Eğitim Çalıştayı’na Katıldı

Başkan Büyükkılıç’tan Cumhur İttifakı 3 İlçeye Ziyaret

33.4°