BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 29 EKİM MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde aziz Türk milletinin cephede ve cephe gerisinde çok büyük mücadeleler vererek kazandığı Türk istiklali, 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet ile taçlandırılmıştır. Binlerce yıllık tarihi geçmişi ve devlet tecrübesi olan milletimiz için Cumhuriyet’in ilanı; kökü derinlerde, gözü gelecekte yeni bir başlangıç demektir.

Cumhuriyetimizin ilanı milletimize yeni ufuklar açmış, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesi; birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtı ve ifadesi olmuştur. Hiç şüphe yok ki, bizlere düşen istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak; ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmaktır. Bunun içinde milletimizin her bir ferdi bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahiptir.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101.  yılı münasebetiyle yaşadığımız gurur ve heyecanın hat safhaya çıktığı bu anlamlı günde tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularla tebrik eder, yüce rabbimizden bu büyük kazanımın elde edilmesi için canlarını veren şehitlerimize rahmet gazilerimize ise hayırlı ve uzun ömürler vermesini niyaz ediyorum.”

Bayburt,Bayburt Belediyesi

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANESPOR-BATLAMASPOR MAÇINI İZLEDİ

Başkan Zeyrek, “Cumhuriyet yalnızca bir miras değil, korunması gereken bir değerdir”

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Baltacı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kemer'de Yörüklerin Halk Konseri düzenlendi

2. Uluslararası Barış Festivali’ne doğru

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'da Üst Yapı Çalışmalarına Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, “Şehirlere Sağlıklı Dokunuş” sloganıyla gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 42. Olağan Meclis Toplantısı’na, Dinar Belediyemizi temsilen Belediye Meclis Üyelerimiz Engin Gülbeyaz, Oktay Sayın ve

BAŞKANIMIZ UZUN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI…

Basım Hizmeti Alınacaktır

BAŞKANIMIZ, VALİLİK ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE ÇELENK SUNMA TÖRENİNE KATILDI

Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, 28 Ekim Pazartesi günü Dinar İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından düzenlenecek etkinliklerde tüm halkımızla bir araya geliyoruz.

Dinar Belediye Spor’umuz Ligde Yoluna Namağlup Devam Ediyor!

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Büyükşehir’den Nar Hasadı: Dar Gelirli Ailelerin Hanelerine Kadar Ulaştırılıyor

Başkan Gülpınar, “Cumhuriyetimiz, Milletimizin Bağımsızlık Yolundaki Sarsılmaz İradesinin Simgesidir”

Hoş Geldin Bebek Çantası Satın Alınacaktır