Tarih: 18.10.2024 07:08

Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun talimatları doğrultusunda ilçemiz Sanayi Sitesinde devam eden çalışmaların 2. etabı kapsamında önemli adımlar atılmaya devam ediyor.

Facebook Twitter Linked-in

Bu doğrultuda, Sanayi Sitemiz içinde yer alan Yeni Sanayi Camii’nde temizlik çalışmaları gerçekleştirilmiş olup, camimiz ekiplerimizin titiz çalışmalarıyla temizlenmiştir.
Ayrıca, Zabıta Müdürlüğümüze bağlı temizlik ekiplerimiz tarafından sanayimizde kapsamlı bir çevre temizliği yapılmaya devam edilmektedir.
Temizlik çalışmaları hız kesmeden sürdürülmekte, sanayimizin daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşması için gerekli adımlar atılmaktadır.
2.etap çalışmaları çerçevesinde, çevre düzenlemesi kapsamında kuruyan ağaçlar kesilmiş ve sanayi sitemizin daha yeşil bir görünüme kavuşması için gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git