Tarih: 25.04.2024 16:29

Belediye Başkanımız Sn.Cihan DEMİR, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılı dolayısı ile İlçemiz Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen programlara katıldı.

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanımız Sn. Cihan DEMİR, programda çocuklarla yakından ilgilenirken, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve
önemine ilişkin gösteriler gerçekleştirildi.

Programda katılan Belediye Başkanımız Sn.Cihan DEMİR; " Çocuklarımız ülke geleceğimizin teminatıdır. Belediye olarak bizler de çocuklarımızın daha özgüvenli bir ortamda yetişebilmeleri için sosyal, sportif alanlar ile birlikte yeni çocuk oyun parklarını kısa sürede hizmete sunacağız." Dedi.

Amasya,Hamamözü Belediyesi

Orjinal Habere Git