Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’un 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günü mesajı.

Tarih : 24 Temmuz 2024

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaparak gazetecileri ve basın mensuplarını kutladı.

Başkanımız Aksun, yaptığı açıklamada, gazetecilerin demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, onların toplumun haber alma hakkını güçlendirdiğini belirtti. Aksun, basın mensuplarının zor şartlarda görev yaptığını ve her zaman halkın haber alma özgürlüğü adına önemli bir rol üstlendiklerini ifade etti.

Başkan Aksun açıklamasında ayrıca, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.” sözü ile basının tarafsız, doğru ve ilkeli habercilik anlayışının önemine dikkat çekerek gazetecilik mesleğinin kamuoyunu aydınlatma ve bilgilendirme sorumluluğunu taşıdığını vurgulayarak, basının özgür, tarafsız ve objektif habercilik yapma misyonunun altını çizdi.

Gazetecilerin demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu belirten Erzincan Belediye Başkanı, günümüz şartlarında bilgiye ve habere erişimin kolaylaştığı, internet ve sosyal medyada da halkı doğru ve tarafsız haberle hızlı bir şekilde buluşturan gazetecilerin yaptıkları görevin önemini daha da artırdığını ifade etti.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, bu duygu ve düşüncülerle, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda görevlerini özveriyle yerine getiren Basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

Manavgat Çaltepe’de eskiyen içme suyu şebekesi yenileniyor

Türkiye Sudan’a Yardım Eli Uzatıyor: İyilik Gemisi Yola Çıktı

Esenyurt Belediyesi Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Kısmi Olarak 4 Gün Trafiğe Kapatılacak!

ESA’ya katılacak minikler için kuralar çekildi

"SİBERAĞ-7" Operasyonlarında 46 Şüpheli Yakalandı

BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERDE EĞİTİME TAM DESTEK

MANSUR YAVAŞ POLATLI’DAKİ SAKARYA ZAFERİ KUTLAMALARINA KATILDI

"Kısa Bir Komşuluk" eserleri bu sergide

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDE PERSONEL İÇİN YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Buca Belediyesi’nden miniklere ücretsiz eğitim seti

Beş Litre Atık Yağ Bir Litre Deterjana Dönüşüyor

Nilüfer Belediyespor yoluna yenilgisiz devam ediyor

BAŞKAN GÜREL KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

MUDANYA’NIN İLK SUTOPU ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İZMİT BELEDİYESİNDEN YEŞİLOVA MAHALLESİNDE YOĞUN ASFALT MESAİSİ

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN AŞAĞI SÖĞÜTÖNÜ’NDE YOL ÇALIŞMASI

BAŞKAN KURT: “ÇİFTELER KÖY ENSTİTÜSÜNÜ RESTORE ETMEK İSTİYORUZ, İZİN VERMİYORLAR”

KENTİN İÇİN HAREKETE GEÇ!

Ayanoğlu Mahallesi, çocuklarla şenlendi

DEMİRYOLLARI İLE 8 AYDA TÜRKİYE NÜFUSUNUN İKİ KATI YOLCU TAŞINDI

Başkan Tugay: Üreticilerimizin her zaman yanında olacağız

Benzersiz doğasıyla yazın yıldızı İl Ormanı Tabiat Park oldu