Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Esentepe 2. Etap Rekreasyon Alanı'ndaki Çalışmaları İnceledi.

MHP 28.06.2024 19:30:50 0
Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Esentepe 2. Etap Rekreasyon Alanı

Tarih : 28 Haziran 2024

Esentepe Rekreasyon Alanının 1’nci etabı 2023 yılında tamamlanmış ve vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştı. Projenin 2’nci etabında ise çalışmaları başlatan Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, şehrin önemli projelerinden biri olan Esentepe 2. Etap Rekreasyon Alanı'nda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Aksun, proje sahasında yaptığı incelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden bilgi aldı.

Başkan Aksun, yaptığı açıklamada, Esentepe 2. Etap Rekreasyon Alanı'nın tamamlandığında Erzincan halkına modern ve ferah bir yaşam alanı sunacağını belirtti. Proje kapsamında pek çok sosyal donatının yer alacağını ifade etti.

Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini ve planlanan tarihler doğrultusunda tamamlanacağını vurgulayan Başkanımız Aksun, “Amacımız, Erzincan’ı daha yaşanabilir ve modern bir şehir haline getirmek. Bu doğrultuda tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Esentepe 2. Etap Rekreasyon Alanı, hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri, rahat nefes alabilecekleri bir yer olacak” dedi.

Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Aksun, projeye katkıda bulunan tüm ekiplere teşekkür etti.

Erzincan Belediyesi'nin, halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirten Bekir Aksun, Esentepe 2. Etap Rekreasyon Alanı'nın tamamlanmasıyla birlikte Erzincan'a değer katacak önemli bir projeyi daha hayata geçirmiş olacaklarını sözlerine ekledi.


Erzincan,Erzincan Belediyesi

BAŞKANIMIZ, NİKAH KIYDI

BAŞKANIMIZA ZİYARET

MİLLİ MAÇ HEYACANI DEV EKRANDA

ZABITA EKİPLERİMİZDEN ZİNCİR MARKETLERE DENETİM

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzincan'a Gelişinin 105. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANE OFF-ROAD KULÜBÜNÜN (GÜMOFF) DÜZENLEDİĞİ OFF-ROAD YARIŞLARININ STARTINI VERDİ

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Çay Saati' Karaer Mahallesi

BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILDI NİKAH KIYDI

BAŞKANIMIZ, ŞİRAN YEŞİLBÜK BELDEMİZİN 28. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİĞİNE KATILDI

34.7°