Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

MHP 30.08.2024 22:27:53 0

Tarih : 30 Ağustos 2024

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Türkiye’nin bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele eden kahramanları anarak, bu önemli günün Türk milletinin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda ettiği bir mücadelenin sonucudur.

Cumhuriyetimizin kuruluşunu hazırlayan, Milli Mücadeleyi zaferle taçlandıran, milletimize özgürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahramanlarımızla ne kadar gurur duysak azdır.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin sembolüdür. Bu özel günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

KİCK BOKS KURSUMUZ BAŞLIYOR!

BAŞKANIMIZ, ŞANLI BAYRAĞIMIZI HARŞİT ÇAYI’NDAN ÇIKARAN İTFAİYE PERSONELLERİMİZİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Zabıta ekiplerimiz tarafından kozmetik ürünleri satışı yapılan işletmelere denetim yapıldı.

BAŞKANIMIZ, ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE DUALARLA YAD ETTİ

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANELİ MİLLİ ANTRENÖR VE SPORCULAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

BAŞKANIMIZ, TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARIMIZI TEBRİK ETTİ

BELEDİYEMİZ, YOL VE KALDIRIM DÜZENLEME İŞLEMLERİNİ ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞ OTEL KIR BAHÇESİ İLE KAHVE DİYARI İŞLETMESİNİN AÇILIŞINI KATILDI

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ötüken Senger, mahalle muhtarları ile biraya geldi.