Belediye Başkanımız Sayın Hasan Baltacı: “Milli Coşkuyu Birlikte Yaşayalım”

CHP 26.06.2024 19:22:33 0
Belediye Başkanımız Sayın Hasan Baltacı: “Milli Coşkuyu Birlikte Yaşayalım”

Milli maç coşkusu Belediye Meydanı’nda yaşanacak

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 F Grubu’ndaki son karşılaşması olan Çekya mücadelesini Belediye Meydanımıza kuracağımız dev ekrandan yayınlıyoruz.  Türk Milli Takımımızın turnuvada son 16 biletini alabilmesi için büyük önem taşıyan karşılaşma 26 Haziran Çarşamba günü (Bugün) saat 22.00’de Almanya’nın Hamburg şehrindeki Volkspark Stadı’nda oynanacak.

A Milli Futbol Takımımızın gruptaki sıralamasını ve turnuvadaki gidişatını belirleyecek olan bu önemli mücadelede milli coşku Belediye Meydanımızda yaşanacak.

Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Hasan Baltacı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda tüm Kastamonuluları Belediye Meydanı’na Ay Yıldızlı bayraklar ve Milli Takım formasıyla davet etti.

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Baltacı yaptığı paylaşım şöyle:

“Haydi Kastamonu, Haydi Türkiye, Haydi Bizim Çocuklar!

Herkesi Ay Yıldızlı bayraklarla, formalarla milli coşkuyu birlikte yaşamak için Belediye Meydanımıza bekliyoruz! Tek yürek oluyoruz, galibiyete inanıyoruz.”

Kastamonu,Kastamonu Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ YENİŞEHİR’E KONFORLU YOLLAR KAZANDIRDI

İZMİT BELEDİYESİ ÇÖZÜM ODAKLI MAHALLE ZİYARETLERİNE AYAZMA MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

İZMİT BELEDİYESİ KENT ORKESTRASININ KLASİK MÜZİK KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI