Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Aydın'ın 23 Nisan Mesajı

AK PARTİ 26.04.2024 16:39:11 0
Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Aydın

Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Milli iradenin temsil makamı TBMM'nin açılışının yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı, her yıl olduğu gibi bu yıl da artan ve yükselen bir coşku ile birlik ve beraberlik içinde kutlamaktayız.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

23 Nisan gibi Milli Bayramlarımızda bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini ve Vatanımızı sonsuza kadar yaşatma hususundaki kararlılığımızı, nedenleriyle birlikte çocuklarımıza anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki, gelecek kuşaklar kararlı ve bilinçli olabilsinler. Tarihi mirasımızı koruma ve kollama konusundaki ödevlerini tam anlamıyla yerine getirebilsinler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünü coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi en derin saygı ve rahmetle anıyorum.

Durmuş AYDIN

Artvin,Şavşat Belediyesi

Pazarcık’ın 300 Milyon TL’lik İçmesuyu Projesi Hızla Yükseliyor

Başkan Büyükkılıç’a Cumhur İttifakı’ndan “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Büyükşehir, Afşin ve Elbistan’da da Ulaşımı İyileştiriyor

GAZİANTEP’TE İSTİHDAMI, KATMA DEĞERİ VE ÇEVRE SAĞLIĞINI BİR ARADA SUNAN PROJE!

SOSYAL KONUT PROJESİ İSTİKLAL MAHALLESİNDE HIZLA İLERLİYOR

BEDRİYE MEDRESESİ GENÇLERİN UĞRAK NOKTASI OLDU

Bağcılar Belediyesi Sporcusu Emrah ELBAN, Milli Takıma Yardımcı Antrenör Oldu

“Modern ve Konforlu Sanayi Alanlarına Kavuşacağız”