Belediye Başkanımız Sayın Bora KARAKULLUKCU Matbatasını Alarak Göreve Başladı

DİĞER 27.04.2024 20:13:34 0
Belediye Başkanımız Sayın Bora KARAKULLUKCU Matbatasını Alarak Göreve Başladı

Belediye Başkanınız olmanın onur ve gururunu taşıyorum. Şahsıma seçim sürecinde çaldığımız her bir kapıda gösterdiğiniz sevgi ve teveccüh için de minnettarım.Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Başta Ailem olmak üzere seçim çalışmalarımızı birlikte yürüttüğümüz arkadaşlarım ve dostlarım,bizlerin yanında yer alan ya da almayan her kim olursa olsun hepinizden güleryüz, ilgi ve alaka gördüm. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla kapılarımız siz Koyulhisarlı hemşerilerimize sonuna kadar açıktır ve daima açık kalacaktır.

Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Bu süre içerisinde çok çalışarak bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Aldığım oyların üzerime yüklediği sorumluluğun farkındayım.

Amacımız her zaman Koyulhisar’ı yüceltmek ve daha ileriye götürmek olacaktır.
Sizlere hiçbir şeyi vaat etmedik, söz verdik ve sözümüzde duracağız.

Seçimlerde hep beraber elele vererek Koyulhisar’ımızı hak ettiği yere getireceğiz.

Halkın iradesine güvenmek, inanmak ve sonuca saygı duymak, halkımıza saygı duymak demektir. En güzel olan son derece seviyeli bir seçim sürecinden geçmiş olmamızdır. Şuna inanın ki eğer kaybeden biz olsaydık bunu da sevgi ve saygıyla karşılardık. Bizler halkımızın kararına her zaman inanıyoruz ve güveniyoruz.

Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan, bizlere oy veren ya da vermeyen tüm Hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Seçim sonuçlarımızın Ülkemize, Milletimize ve İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.

Bora KARAKULLUKCU
Koyulhisar Belediye Başkanı


Sivas,Koyulhisar Belediyesi

HASTA NAKİL HİZMETİ İLE HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Kentin dezavantajlı gruplarına ücretsiz ulaşım hizmeti

Yaya geçitlerine ledli aydınlatma

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Hakkında Duyuru

EŞ BAŞKANLARDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA DESTEK

Başkan Arı 15 Temmuz Mahallesi’nde

Güzel Sanatlar Merkezi’nde “Karakalem Resim Kursu” Açılacak

Başkan Arı’ya “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

MECLİS KARARLARI

20.1°