Tarih: 24.07.2024 19:58

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Facebook Twitter Linked-in

Tarih : 24 Temmuz 2024

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunarak, Cemiyet Başkanı Sn. Barış Yalçınkaya ve gazetecilerle bir araya geldi.

Gazetecilerin demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, onların toplumun haber alma hakkını güçlendirdiğini ifade eden Belediye Başkanımız Sn. Aksun; “Emekleriyle, büyük gayretleriyle vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmasında, iletişim bağı kuran kıymetli Basın Mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

EGC Başkanı Sn. Barış Yalçınkaya ve Gazeteciler ise ziyaretinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun’a teşekkür ettiler.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

Orjinal Habere Git