Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a Ziyaret

AK PARTİ 19.09.2024 14:25:46 0

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek şehrimiz adına önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında, Karabük’ün gelişimine katkı sağlayacak projeler ve istihdam politikaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Sayın Bakanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Karabük,Karabük Belediyesi

Yeşilyurt’ta Avrupa Hareketlilik Haftası Dolu Dolu Geçecek

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÖNCÜ PROJE TÜRKİYEYE MODEL OLDU”

ADANA-KONYA BAĞLANTI YOLU PROJESİ HIZLA İLERLİYOR