Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Elit Masterler Veteran Futbol Takımının Antrenmanını Ziyaret Etti

AK PARTİ 11.10.2024 04:51:38 0

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2024-2025 futbol sezonunda Karabük’ü Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde (TMVFL) temsil edecek olan Karabük Elit Masterler Futbol Takımını Soğuksu Spor Sahasında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başkan Çetinkaya, antrenmana katılarak takımın çalışmasına eşlik etti. Spora olan desteğini yineleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, amatör sporun her yaştan birey için önemli olduğunu ve Karabük Belediyesi olarak sporu desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, sporcularla yaptığı sohbette, TMVFL’de Karabük’ü başarıyla temsil edecek olan Elit Masterler Veteran Takımına yeni sezonda başarılar diledi.

Karabük,Karabük Belediyesi

3 bin metrelik hat ile Ferizli’nin iki mahallesine kesintisiz içme suyu

Bağcılarlı Sporculardan Büyük Başarı

Büyükşehir en kritik güzergahlarda insan hayatını bu uygulamayla koruyor