Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Bağ-Essan Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

AK PARTİ 24.09.2024 11:08:59 0

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Ahilik Haftası dolayısıyla AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile birlikte Bağ-Essan Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Ahilik geleneğini yaşatan esnafın önemine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, esnafın görüş ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

Ziyareti sırasında esnafa hitap eden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Ahilik, toplumsal dayanışmanın, dürüst ticaretin ve kardeşlik bağlarının en önemli simgesidir. Bizler, esnaflarımızın bu kültürü yaşatarak, Karabük’ün ekonomisine ve sosyal hayatına kattıkları değeri önemsiyoruz. Karabük Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız. Sorunlarınızı çözme noktasında elimizden geleni yapacağız" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

Şahinbey Ampute Ülkemizi Temsil Edecek

Yeşilyurt Belediyesi’nden ‘Arının Dili, Balın Özü’ Projesi

BAŞKAN HALLAÇ ; ‘’İTFAİYECİLER HAFTASI KUTLU OLSUN’’