BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ'DEN ULU ÇINARLARA VEFA ZİYARETİ

CHP 6.10.2024 22:55:05 0
BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle Kütahya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen ziyarette, huzurevindeki vatandaşlarımızla bir araya gelen Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci ve il protokolünden oluşan heyet; keyifli sohbetler eşliğinde yaşlılarımızın dilek ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanımız Kahveci, yaşlıların toplumun en kıymetli değerlerinden biri olduğunu belirterek, “Yaşlılarımız, hayatımıza değer katan birer rehberdir. Başımızın tacı büyüklerimize her zaman gereken saygıyı göstermek, onların ihtiyaçları ile yakından ilgilenmek ve hak ettikleri yaşam koşullarını sağlamak hepimizin en önemli görevlerindendir” dedi.

Etkinlik sonunda huzurevi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini sundu. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Yaş Almış Vatandaşlar Büyükşehir İle İkinci Baharlarını Yaşıyor

METİN ÖZÖĞÜT SAKİNLERİNDEN KARMA RESİM SERGİSİ

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikler İle Kutlandı

1. Manisa Otoshow Otomobil Fuarı Açıldı

Araba vapurlarına hafta sonu düzenlemesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ'DEN ULU ÇINARLARA VEFA ZİYARETİ

Sporun temelleri Kepez’de atılıyor

Demre Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı

HÜRRİYET DİĞER İLÇELERDEN GELEN ÇÖP FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

25.7°