BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ SULAMA KANALLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

CHP 28.09.2024 12:18:47 0
BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ SULAMA KANALLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, saha incelemeleri çerçevesinde şehirdeki yağmur hattı güzergahlarında bulunan ve Devlet Su İşleri'nden belediyemize devredilen sulama kanallarında detaylı incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Kahveci'ye, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz eşlik etti. İncelemeler sırasında, yağmur hattı güzergahları olan Bölücek Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin kesişim noktalarında bulunan sulama kanalları kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Su ve Kanalizasyon Müdürümüz Murat Yenidoğan ve diğer yetkililerden; sulama kanallarının durumu hakkında bilgi alarak, bakım, onarım ve güzergahların yenilenmesi gibi yapılabilecek çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, su taşkınlarına karşı alınacak önlemler detaylı bir şekilde görüşülerek, bu çalışmaların hızla devam edeceği belirtildi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ ORHAN MAHALLESİNDEKİ ASFALT ÇALIŞMASINI TAMAMLADI