BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

CHP 31.08.2024 17:21:25 0
BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü sebebiyle Kütahya Valisi Musa Işın ve eşi tarafından Dumlupınar Üniversitesi Bedesten’de verilen 30 Ağustos resepsiyonuna katıldı.

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, eşi ile birlikte katıldığı resepsiyonda il protokolü, askeri yetkililer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşla bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Kahveci, resepsiyon sırasında il protokolünün ve misafirlerin Zafer Bayramı'nı tebrik ederek, bu önemli günün anlam ve önemini bir kez daha vurguladı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ İLE KIYI TEMİZLİĞİ

Kış Spor Okulları

BAŞKAN YILMAZ’A ARAZİ YOLU TEŞEKKÜRÜ