BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLÇENİN SORUNLARINI İLETMEK İÇİN ANKARA DA BAKAN YARDIMCIMIZ AHMET AYDIN I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

AK PARTİ 28.06.2024 19:09:19 0
BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLÇENİN SORUNLARINI İLETMEK İÇİN ANKARA DA BAKAN YARDIMCIMIZ  AHMET AYDIN I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Ercan Öncebe İlçemizin Sorunlarını İletmek İçin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın ı Makamında Ziyaret Ederek Gerekli Bilgileri Paylaştı.Görüşmeden Sayın Bakan Yardımcımız Ahmet Aydın İlçemiz İçin Yapılması Gereken Her Türlü  Sorunların  Çözüme Kavuşturulması İçin Kendilerine Ne Görev Düşerse Hazır Olduklarını Dile Getirdi.Görüşmenin Sonunda Belediye Başkanımız Ercan Öncebe Her Zaman İlçemiz Ve Bizim Yanımız da Duran Her Türlü Sorunda Yardımlarını Esirgemeyen Sayın Bakan Yardımcımız Ahmet Aydın'a Şükranlarını Sundu.

Adıyaman,Tut Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

34°