Belediye Başkanımız Abdulhalık TAŞKIN, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Yazılı Mesaj Yayımladı

AK PARTİ 29.04.2024 12:38:07 0

Mesajında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Belediye Başkanımız Abdulhalık TAŞKIN, “Sevgili hemşehrilerim; birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan’ı geride bırakarak, Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar değerlerimizi yeniden hatırladığımız, birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu yeşerttiğimiz, kırgınlık ve dargınlıkları geride bırakarak kalpleri birleştirdiğimiz kıymetli günlerdir. Bu kıymetli günlerin Patnosumuz başta olmak üzere, ülkemize ve dünyamıza barış, sevgi ve esenlik getirmesini dilerim.” dedi.

Ağrı,Patnos Belediyesi

SELÇUKLU BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ “ZENİCA ÇOCUK ŞENLİĞİ”NDE SAHNE ALDI

İnegöl Belediyesi Çiftçisinin Yanında

Sultangazi Belediyesi’nden Engelli Birey ve Aileleri için Eğlenceli Piknik