CHP 29.10.2024 00:24:50 0
BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZCU’nun CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlayan Milli Mücadelemizin, büyük zaferle noktalanmasını takiben, Atatürk’ün, “Türk Milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir.” dediği Cumhuriyetimizin ilanının 101. yıl dönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz.
Cumhuriyet; bir Milletin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur.
Bu ülkenin fertleri olarak, atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, Türkiye’yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için el ve gönül birliği halinde çalışmak bu cennet misali ülkeyi bizlere armağan eden şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzdur.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yıl dönümü vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu güzel vatanı bizlere miras bırakan şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize minnetlerimi sunuyor, tüm hemşerilerimi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun.
Mustafa Bozcu
Ermenek Belediye Başkanı

Karaman,Ermenek Belediyesi

İnegöl ve Yıldırım'da 29 Ekim coşkusu