BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİ ARASINDA YER ALAN BULVAR YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

AK PARTİ 14.09.2024 18:36:32 0
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİ ARASINDA YER ALAN BULVAR YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİ ARASINDA YER ALAN BULVAR YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER: “ADANA VE KONYA KARAYOLLARINI BİRBİRİNE BAĞLAYAN YENİ BULVAR YOLU İLE ULAŞIM AĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ”

 

“ADANA-KONYA BAĞLANTI YOLUMUZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, seçim vaatleri arasında yer alan ve bölgesel ulaşımı önemli ölçüde geliştirecek Adana-Konya bağlantı yolunda yapım çalışmalarının başladığını duyurdu. Belediye Başkanı Dinçer, yeni bağlantı bulvar yolunun hızlı ve güvenli bir seyahat imkânı sunacağını bildirdi.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in seçim öncesinde açıkladığı projeler arasında yer alan Adana-Konya bağlantı yolunun yapımı için gerekli altyapı planlamalarının ardından kepçe ve greyderler çalışmalara başladı. Şehirlerarası bağlantı yolunda asfalt serimi öncesinde zemin güçlendirmesi gerçekleştiriliyor.

 

Adana ve Konya karayolunu birbirine bağlayan yeni bulvar yolu, Konya Yolu güzergahından Polis Meslek Yüksekokulu’ndan başlayarak, Mercedes Benz Fabrikası’nın ardından Adana E-90 karayoluna bağlantı sağlayacak. 2,5 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğinde olacak yeni bulvar yolu, Adana ve Konya arasındaki ulaşım süresini kısaltarak önemli bir ulaşım aksı oluşturacak.

 

Aksaray’ın ulaşım altyapısına giderek güçlendiğini ve yeni bulvar yolu ile yol akslarına bir yenisinin daha eklendiğini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Adana-Konya yeni bağlantı bulvarında gerekli altyapı çalışmalarını gerçekleştirerek çalışmalara başladık. Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bağlantı yoluyla Aksaray’ımızda konforlu ve kesintisiz bir ulaşım sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Dinçer, yolun tamamlanmasının ardından Aksaray’ın hem şehir içi hem de şehirlerarası ulaşımında önemli bir kolaylık sağlayacağını belirterek; “Bu projeyle şehirlerarası yollarımız arasında yer alan Konya yolu ile Adana E -90 karayolunu birbirine bağlıyoruz. Yeni bağlantı bulvarımız ile hızlı ve güvenli bir ulaşım imkânı hedefliyoruz. Projemiz ile ilgili planlamalarımızı tamamladık. Etkin ve hızlı çalışarak projemizi en kısa sürede tamamlayacağız. Projemizin Aksaray’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.


Aksaray,Aksaray Belediyesi

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BATTALGAZİ’DE GENİŞ ÇAPLI ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Osmangazi Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Korosu Kuruyor

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, HAMİDİYE KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Büyükşehir Kocaali Sosyal Tesisleri sezonun gözdesi oldu

Başkan Büyükkılıç’tan Yangın Çıkan Fabrikada İnceleme

Sakarya’nın dev adamları parkeye çıkıyor: 9 haftalık fikstür belli oldu

29. yılında SAGÜSAD sergisi OSM’de açılıyor

Eğitimciler Büyükşehirle Sakarya’nın güzelliklerini keşfetti

Başkan Görgel, Kahramanmaraşspor’u Zorlu Müsabakada Yalnız Bırakmadı

26.3°