Tarih: 19.10.2024 15:44

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’MUHTARLARIMIZ KENT YÖNETİMİNİN EN ÖNEMLİ PAYDAŞIDIR’’

 

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

 

Muhtarların, kent yönetiminin en önemli paydaşlarından olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;  ‘’Muhtarlarımız, seçilmiş oldukları mahallelerdeki ihtiyaç ve talepleri tespit etmek; bununla birlikte eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı gibi sorunları belirlemek, bu sorunlara dair çözüm önerilerinde bulunmak ve bunların takibini yaparak kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler.

 

Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda müracaat edecekleri ilk kapı olan; seçilerek milletimizin teveccühüne, itimadına mazhar olan muhtarlıklarımız devlet yönetimimizde çok önemli bir yer tutmaktadır. Muhtarlarımız, mahallelerinde devletimizin tüm kurumlarının temsilcisi, kent yönetiminin sahadaki en önemli paydaşıdır.

 

Bizler de vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında bizlerin de en büyük destekçisi ve çalışma arkadaşı olan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek onlarla daima diyalog halinde olmaya özen gösteriyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Aksaraylı muhtarlarımız başta olmak üzere devletimiz ile vatandaşlarımız arasında çok önemli sorumlulukları olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, yapmış oldukları başarılı çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum.’’ Dedi

 


Aksaray,Aksaray Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —