BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN SGK VE MALİYE BORCU AÇIKLAMASI

AK PARTİ 26.07.2024 19:57:49 0
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN SGK VE MALİYE BORCU AÇIKLAMASI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BELEDİYEMİZİN SGK VE MALİYEYE BORCU 0 (SIFIR) TÜRK LİRASIDIR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray Belediyesi’nin SGK ve maliyeye borcunun olmadığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Belediyelerin SGK'ya olan 96 Milyar Türk Lirası prim borcunun ülke gündeminde uyandırdığı geniş yankılar devam ederken Aksaray Belediyesinin mali durumu hakkında da Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aksaray Belediyesi’nin SGK ve maliye borcunun 0 (SIFIR) Türk Lirası olduğunu açıkladı.

Üreten ve kaynak oluşturan Belediyecilik anlayışı ile Türkiye’nin mali yapısı en sağlam belediyeleri arasında olduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; ‘’Kıymetli hemşehrilerim; Bugün belediyelerin vergi ve SGK prim borçları gündemdeyken Belediyemizin vergi borçları ile ilgili sizlere bilgilendirme yapmak istiyorum. Aksaray Belediyemizin SGK'ya ve Maliyeye borcu; 0 (SIFIR) Türk Lirasıdır. Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak, Aksaray'ımız için var gücümüzle çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz’’ Dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Aksaray Belediyesi’nin mali yapısına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından yüzlerce vatandaştan tebrik ve takdir mesajları geldi.

Aksaray,Aksaray Belediyesi

Başkan Pekyatırmacı’dan İnceleme SELÇUKLU BELEDİYESİ TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI SPOR TESİSLERİNDEN BİRİNİ KONYA’YA KAZANDIRIYOR

KONYA’NIN EĞİTİM MARKASI KOMEK YENİ DÖNEME 63 BİN KURSİYERLE BAŞLADI

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI AKABE VE İŞGALAMAN MAHALLELERİNDE SÜRÜYOR