BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, LAHEY DÜNYA YEREL YÖNETİMLER FORUMUNA KATILDI

AK PARTİ 11.10.2024 11:44:30 0

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hollanda’nın Lahey şehrinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) 2024 Dünya Konseyi’nin “Belediye Barış Görüşmeleri” toplantısına katıldı. Forumda, dünya genelindeki yerel yönetimlerin barış inşası ve sürdürülebilir kalkınma konularında iş birliği ele alınacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, UCLG Dünya Konseyinin düzenlediği toplantıya katıldı. Hollanda’nın Lahey şehrinde gerçekleşen dünya forumunun bu seneki ana konusu “Gelecek Nesiller İçin Barış Gündemi” olarak belirlendi.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Başkanı ve aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın açılış konuşması ile başlayan konsey 3 gün sürecek. Konsey toplantısı çeşitli oturumlar ve panellerle devam edecek.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yerel yönetimlerin barış, sosyal uyum ve kalkınma stratejileri üzerine yapılacak oturumlara katılacak. Ayrıca, farklı ülkelerden gelen yerel yönetim temsilcileriyle barış gündemini değerlendirecek.

Belediye Başkanı Dinçer’in, toplantı sonrasında Hollanda’da yaşayan Aksaraylıları ziyaret etmesi bekleniyor.

Aksaray,Aksaray Belediyesi

HAYDİ AKSARAY MAÇA!

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, "BAYRAMHACI, TÜRKİYENİN YENİ TURİZM MERKEZİ OLACAK"

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş Enerji Kentleri Birliği Toplantısına Katıldı