BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ NECATİ YILMAZ BASIN MENSUPLARIMIZLA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

MHP 7.10.2024 07:20:54 0

Belediye Başkan Yardımcımız Necati Yılmaz’ın başkanlığında, 27’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Gümüşhane Kuşburnu-Pestil-Kültür ve Turizm Şenliği öncesinde basın mensuplarımızla bir toplantı gerçekleştirildi. Faydalı görüşlerin paylaşıldığı ve tartışıldığı toplantımızın ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor; davetimize katılarak toplantımıza destek veren basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum, dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

BAŞKANIMIZ, GÜZELLER MAHALLEMİZDEKİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZI İNCELEDİ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlu Olsun

BAŞKANIMIZ, MEHMET CANLI VE AKTUTAN VE İHSAN SALANTUR’U EBEDİYETE UĞURLADI

BAŞKANIMIZ, 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NÜ KUTLADI

TÜM VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

“Mutlu Ve Huzurlu Bir Sorgun İçin Sahadayız” Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, şehirde başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü açıkladı.

BAŞKANIMIZ, ANKARA’DA BAŞTA İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZ OLMAK ÜZERE BİRÇOK KURUMA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK

27. ULUSLARARASI GÜMÜŞHANE KUŞBURNU - PESTİL - KÜLTÜR VE TURİZM ŞENLİK DAVETİ VE PROGRAMI

Ahilik bizim geçmişiz, bugünümüz ve geleceğimiz.