Belediye – İş Sendikası Karabük Şubesinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

AK PARTİ 17.04.2024 00:03:55 0

Belediye – İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer, Başkan Yardımcısı Levent Köroğlu, Mali Sekreteri Ferhat Dikilitaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Kazancı, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Belediye – İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer, Başkan Yardımcısı Levent Köroğlu, Mali Sekreteri Ferhat Dikilitaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Kazancı, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ise Belediye – İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer, Başkan Yardımcısı Levent Köroğlu, Mali Sekreteri Ferhat Dikilitaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Kazancı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karabük,Karabük Belediyesi

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Büyükşehir’den 19 Mayıs’ta Gençlere İnternet Hediyesi

“Sakarya’ya sporcu yetiştiren kimliğini yeniden kazandıracağız”