Bayraklı

Bayraklı'da sosyal market açıldı

Bayraklı Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafet ve ayakkabı gibi temel giyim taleplerine yanıt verebilmek amacıyla Sosyal Market açtı. Bu kapsamda ekonomik anlamda zor durumda olan vatandaşların monttan ayakkabıya, elbiseden çeşitli giyim eşyasına kadar birçok temel ihtiyaçları ücretsiz karşılanıyor. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olabilmek en büyük mutluluğumuz. Ayrıca ev eşyası ve gıda desteklerimizle de ilçe sakinlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

AYAKKABIDAN MONTA…

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Hizmet Binası’nda açtığı sosyal market ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteklerini sürdürüyor. Kıyafetten ayakkabıya kadar pek çok temel ihtiyacın karşılandığı marketten yararlanan vatandaşlar ürünleri ücretsiz olarak temin edebiliyor. Sosyal marketten yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ve semt merkezlerine başvurabiliyor. Giyim, gıda ve diğer temel ihtiyaçlar konusunda detaylı bilgiye 477 20 00 telefon numarasından ulaşılabiliyor.

BAYRAKLI AİLEMİZİN YANINDAYIZ

Başkan İrfan Önal, “Bayraklı Belediyesi olarak sosyal belediyecilik uygulamalarımız doğrultusunda ilçe sakinlerimizi yalnız bırakmıyoruz. Bu kapsamda, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giysi ve gıda gibi temel gereksinimlerinin yanı sıra, ev eşyası yardımlarıyla da destek sağlıyoruz. Açtığımız sosyal marketle ihtiyaç sahiplerine el uzatarak onların hayatlarına dokunmak ve yüzlerini güldürmek bizim en büyük mutluluğumuz oluyor. Dayanışmamızı daha da büyüterek, Bayraklı ailemizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ”dedi.

İzmir,Bayraklı Belediyesi

Geleceğin Basketbol Yıldızları Kupalarına Kavuştu

BİLGEHANELERİN “BİR MESLEK HAFIZLIKLA TAÇLANIRSA” SÖYLEŞİSİNE OP. DR. SALİH SELMAN KATILDI

BAŞKAN HÜRRİYET, CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI’NDA İL VE İLÇE MÜFTÜLÜKLERİNİ ZİYARET ETTİ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlu Olsun

Büyükşehir personelinden sahil temizliği

Belen TOKİ Konutlarında Asfalt ve Peyzaj Düzenleme Çalışmaları Başladı

Süleymanpaşa Belediyesi Dünya Sokak Hayvanları Gününde Hayvan Severleri Misafir Etti

-BOZÜYÜK’TE ÇOLAK İBRAHİM BEY CADDESİ'NDE METRUK BİNADA YANGIN

Büyükşehir 13 İlçede Yol Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başkan Gülpınar Evren Sanayi Sitesine Çıkarma Yaptı

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

BAŞKANIMIZ, MEHMET CANLI VE AKTUTAN VE İHSAN SALANTUR’U EBEDİYETE UĞURLADI

Sınava Girecek Öğrencilere Motivasyon Toplantısı

KUZEYBORU KADIN VOLEYBOL TAKIMI'NDAN AKSARAY BELEDİYESİ'NE ANLAMLI ZİYARET

KENTAŞ HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR

HÜRRİYET: ÜSTÜMÜZE ATILAN ÇAMURLARA SESSİZ KALMAYACAĞIZ!

Van Büyükşehir bir ilke daha imza atıyor: Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Araştırma Merkezi

İzmir Marina’da yıllık 400 bin TL tasarruf sağlayan iş birliği

MUŞ BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİNDEN HAFTALIK EĞİTİM PROGRAMI

Nazilli Belediyesi kış hazırlıklarına hızla devam ediyor