BAYBURT MUTFAĞI TRT1'DE

AK PARTİ 23.09.2024 21:13:26 0
BAYBURT MUTFAĞI TRT1
Belediyemiz şehrin tarihi dokusunu, doğal güzelliklerini ve eşsiz lezzetlerini tanıtmaya devam ediyor.

Belediyemiz, tarih ve kültür şehri Bayburt’un tarihi dokusunu, doğal güzelliklerini ve eşsiz lezzetlerini tanıtmak amacıyla Türk Halk Müziği sanatçısı Turgay Başyayla ve ekibini misafir etti.

TRT1 ekranlarında yayınlanan "Turgay Başyayla İle Lezzetli Tavsiye" programıyla kentin eşsiz lezzetlerinden coğrafi işaretli yöresel yemekleri Belediyemizin ev sahipliğinde tanıtılmaya çalışıldı.

Belediyemiz Aile Yaşam Merkezi personelinin büyük bir özveriyle hazırladıkları ve anlattıkları; Yalancı Dolma, Lor Dolması, Karapancar, Ekşi Lahana, Süt Böreği, Su Böreği, Bayburt Ketesi, Tatlı Çorba, Bayburt Helvası ve Bayburt Kurabiyesi başta olmak üzere şehrin coğrafi işaretli yöresel yemeklerinin tanıtımı ve kentten güzel görüntüler, TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Bayburt,Bayburt Belediyesi

BAŞKAN DİNÇER, AKSARAY AKADEMİ’Yİ AÇILIŞ ÖNCESİ ZİYARET EDEREK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

SEL MAĞDURU İLÇELERDE HAYAT NORMALE DÖNÜYOR

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Valiliği’nin Gaziler Onuruna Düzenlediği Yemeğe Katıldı