Basketbol Turnuvası Gençleri Çağırıyor!

AK PARTİ 30.09.2024 08:09:11 0
Basketbol Turnuvası Gençleri Çağırıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilciliği ve Piazza AVM iş birliğiyle 4 – 5 Ekim tarihlerinde Streetball Turnuvası düzenlenecek. 12 – 18 yaş aralığındaki gençlerin katılabileceği turnuvaya kayıtlar 2 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Gençlerin dostu Başkan Fırat Görgel öncülüğünde gençlik faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Streetball Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilciliği ve Piazza AVM destekleriyle gerçekleştirilecek basketbol şampiyonası, 4 – 5 Ekim tarihlerinde basketbol tutkunlarıyla buluşacak. 12 – 18 yaş aralığındaki gençlere yönelik gerçekleştirilecek turnuvaya https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/09/27/basketbol-turnuvasi-basvuru-formu internet adresinden çevrimiçi kayıt yapılabiliyor. Basketbol şampiyonasına kayıtlar 2 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek. Piazza AVM açık otoparkında gerçekleştirilecek turnuvaya tüm gençler davet edildi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Başkan Büyükkılıç: “Gastronomi Günleri’nde 1 Ton Sucuk Döner İle Bir İlke İmza Atıyoruz”

Büyükşehir Spor A.Ş.’nin Binicilik Eğitimleri Yoğun İlgi Görüyor

AKSARAY'DA KADIN GİRİŞİMCİ NURİYE HANIM’IN BAŞARI HİKAYESİ BİRÇOK KADINA İLHAM OLACAK