Tarih: 03.10.2024 06:55

Başkanlar Projeleri İnceledi

Facebook Twitter Linked-in

Çayıralan Belediye Başkanı Ahmet Kaygısız, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ile birlikte, Sorgun belediyesinin devam eden projelerini yerinde inceledi.

Ekinci, yapılan çalışmaların hızla sürdüğünü vurgularken, “Eş zamanlı olarak yürüttüğümüz; okul önlerine kasis, kapalı pazar yeri yenileme, yöresel ürünler ve lezzetler durağı, Hanbaşı Mahallesi üstyapı, Ahmetefendi Mahallesi’ne kazandırdığımız yeni park çalışmalarımızı sorunsuz ilerletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Okul önlerine yapılan kasislerin, öğrenci güvenliğini artırmaya yönelik bir adım olduğunu söyleyen Ekinci, “Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önce geliyor. Bu nedenle okul önlerine yaptığımız kasisler, önemli bir ihtiyaçtı” dedi. Ekinci, Kapalı pazar yeri yenileme çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti. Yöresel ürünler ve lezzetler durağı projesinin, yerel üreticilerin desteklenmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Hanbaşı ve Ahmetefendi mahallelerinde yürütülen üstyapı ve park projeleriyle ilgili de bilgi veren Ekinci, “Bu çalışmalar, mahallelerimizin yaşam kalitesini artırıyor. Belediyemizin tüm birimleriyle şehrimizin modern görüntüsünü devam ettirmek için canla başla çalışıyoruz” dedi.


Yozgat,Sorgun Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —