BAŞKANIMIZDAN AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİNDE ÇEVRE BİLİNCİ VURGUSU

DİĞER 17.10.2024 11:09:24 0
BAŞKANIMIZDAN AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİNDE ÇEVRE BİLİNCİ VURGUSU

BAŞKANIMIZDAN AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİNDE ÇEVRE BİLİNCİ VURGUSU

Belediyemizin İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEMA Vakfı iş birliğiyle Toki Mevlana İlkokulu'nda düzenlenen ağaç dikme etkinliği, doğa sevgisini aşılamak ve çevre bilincini yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Belediye Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN ile İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK da katılım sağladı.

“YEŞİL BİR GELECEK İÇİN ÇEVRECİ BİREYLER YETİŞTİRMELİYİZ”

Etkinlikte öğrencilerle birebir sohbet eden ve onların doğa sevgisini pekiştiren Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, yaptığı konuşmada çevre bilincinin önemine dikkat çekerek; “Bugün burada sadece birkaç fidan dikmiyoruz; aslında geleceğin temellerini atıyoruz. Çocuklarımızın çevreye duyarlı ve doğayı koruyan bireyler olarak yetişmesi, yalnızca bizim için değil, gelecek nesiller için de hayati bir öneme sahip. Bu fidanlar büyüdükçe, çocuklarımızın bilinçli birer çevreci birey olarak olgunlaşacaklarına inanıyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Etkinliğe katılan öğrenciler, Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN’a büyük bir sevgi ve ilgi gösterdi. Çocuklarla birlikte ağaç diken Başkan ARSLAN, onlara doğanın korunmasının ve ağaçların önemini anlatarak, doğayla olan bağın küçük yaşlardan itibaren kurulması gerektiğini vurgulayarak; “Sizler, yarının büyükleri olarak bugünden çevre bilincini öğrenmeli ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmalısınız. Her diktiğimiz ağaç, geleceğe bırakacağımız en değerli mirastır” ifadelerini kullandı.

ÇEVRECİ NESİLLER YETİŞTİRME HEDEFİ

Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, bu tür projelerin sıkça düzenlenmesi gerektiğini ve çevre bilincinin çocuklara kazandırılması adına çalışmaların devam etmesi gerektiğini ifade ederek; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza doğayı sevdirip koruma bilincini aşılamak, onların çevre dostu bireyler olarak yetişmesini sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hep birlikte daha yeşil, daha yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.


Yozgat,Yozgat Belediyesi

Her Şey Daha Temiz Bir Nevşehir İçin

BAŞKANIMIZDAN AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİNDE ÇEVRE BİLİNCİ VURGUSU

Başkan Mehmet Kasım Gülpınar, “Şanlıurfa Müzik Olimpiyatlarına Hazırlanıyor”

Çocuklar organik bahçeyi gezdi

TRABZON İL VE İLÇE TARIM YÖNETİMİ BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BAŞKANIMIZ VATANDAŞLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Mardin’de Coffee JIN Açıldı

KOKARCA İLE MÜCADELE KAPSAMINDA MUHTARLARIMIZA İLAÇ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kadınlar sağlık atölyesinde meme kanseri hakkında bilgilendirildi

18.3°