BAŞKANIMIZA ZİYARETLER

MHP 9.07.2024 01:15:02 0
BAŞKANIMIZA ZİYARETLER

Başkanımız, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Gülsüm Çalışır, Dekan Yardımcısı Sinan Çakmak ve Kaan Gez, İletişim Fakültesi Sekteri Halil İbrahim Saraçoğlu ve İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Çiçek’e, Değerli meslektaşlarım Ecz. Kürşat Özkan, Ecz.Erhan Başer ve Ecz.Aykut Çavdar’a, Eski Milli Eğitim Müdürlerimizden Kemal Araç’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

“Mutlu Ve Huzurlu Bir Sorgun İçin Sahadayız” Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, şehirde başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü açıkladı.

BAŞKANIMIZ, ANKARA’DA BAŞTA İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZ OLMAK ÜZERE BİRÇOK KURUMA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK

27. ULUSLARARASI GÜMÜŞHANE KUŞBURNU - PESTİL - KÜLTÜR VE TURİZM ŞENLİK DAVETİ VE PROGRAMI

Ahilik bizim geçmişiz, bugünümüz ve geleceğimiz.

BAŞKANIMIZ, DOĞU KARADENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN TOPLANTISI’NA KATILIM SAĞLADI

Başkanlar Projeleri İnceledi

“Vatandaşlarımıza Daha Konforlu Bir Ulaşım İmkanı Sunacağız”

GÜMÜŞHANE ULUSLARARASI KUŞBURNU-PESTİL-KÜLTÜR VE TURİZM ŞENLİĞİ FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLIYOR