Başkanımız Zabıtaları Ödüllendirdi

AK PARTİ 2.07.2024 19:45:34 0
Başkanımız Zabıtaları Ödüllendirdi

Bayram öncesi ve sonrasında yaptığı başarılı çalışmalarla son kullanma tarihi geçmiş olan ürünlere el koyan zabıta ekipleri Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu tarafından ödüllendirildi.

Vatandaşın sağlığını tehlikeye atan ürünlerin satılmasını engelleyerek iş yerlerine denetim yapan Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri son bir ay içerisinde 1.277 iş yerini denetleyerek 2.159 Kg et ve Tavuk ürününe, 26.186 Kg şekerleme 3.314 adet paketli ürüne el koyarak imha etti. Yapılan Başarılı çalışmalar sonrasında Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu marifet iltifata tabidir, müşterisiz meta zayidir diyerek 9 zabıta personeline 15.000 TL performans ödülü verdi.

Ekiplerimize Teşekkür Ediyorum

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, başarılı çalışmalarıyla halkın sağlığını koruyan zabıta ekiplerine teşekkür ederek “ Vatandaşımızın sağlığı bizim için çok önemli bunun için hiçbir şekilde taviz vermeden gece gündüz demeden ekiplerimiz çalışıyor. Bayram öncesi denetimlerimizde son kullanma tarihi geçmiş ve bozulmuş ürünleri piyasaya sürülmeden yakalayan 9 zabıta personelimizin her birine 15.000? performans ödülü verdik. Halkımızın sağlığı ile oynayanlara asla taviz vermeyecek, çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Gaziantep,Şahinbey Belediyesi

Alperen Berber Avrupa Şampiyonu

2024 Yılı Üretici Pazarı Listesi

Altyapı hizmetleri merkeze 50 kilometre mesafedeki Sarıcaali mevkiiyle buluştu

Büyükşehir’in raketi Konya’daki şampiyonaya damga vurdu

Çağlayancerit ve Türkoğlu’nda Muhtarlarla Toplantı Yapıldı

Büyükşehirli judocu Balkanlar’da gümüş madalyanın sahibi oldu

Yaşlılara ‘nefes’ olacak projede önemli gelişme

RAYLI SİSTEM YAPILACAK, REŞADİYE VİYADÜĞÜ KALKACAK

Başkan Büyükkılıç’a TÜGVA Heyetinden Ziyaret

33.2°