Başkanımız Ulupınar Ankara Ziyaretlerini Sürdürüyor

Belediye Başkanımız Özcan ULUPINAR, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU'nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette ilçemiz ve çevresi hakkında bilgiler aktaran Başkanımız Özcan Ulupınar, Sayın Bakanımız Abdulkadir URALOĞLU 'dan, ilçemiz trafik akışının daha sağlıklı ve güvenli olabilmesi için Devrek çevre yolu ve Eğerci yolayrımı ile Hışıroğlu Bölgesi arasındaki Ankara Asfaltının peyzaj çalışmalarının Karayolları tarafından yapılması noktasında talepte bulundu. Ayrıca Ereğli yolunda menfez çalışmaları mevcut bunların su bağlantılarının yeni bir heyelana sebep vermemesi için Filyos Çayına kadar bağlantılarının yapılmasını talep etti. Ve yine Hışıroğlu Bölgesinde Üniversitemize açılan Ömer Halisdemir Köprüsünün bağlantı yollarının sıcak asfalt yapılmasını ve kavşak çalışması yapılması hususunda talepleri oldu.
Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada; Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU ile de görüşme gerçekleştirdik. Çok güzel ve olumlu bir şekilde karşılayan Sayın Bakanımıza şahsım adına ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum. 'İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve takipçisi olacağız. Halkımızın hizmetine sunacağız, çalışmalar taleplerimiz doğrultusunda önümüzdeki günlerde hızlanacak ve İnşallah olumlu olarak sonuçlanacaktır. Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir URALOĞLU ’na , Sayın Milletvekilimiz Ahmet ÇOLAKOĞLU’na ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm mücadelemiz Devrek için devam ediyor.'dedi.
Başkanımız Özcan ULUPINAR, görüşmeler sonrasında Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU 'na dünyaca ünlü Devrek Bastonu'muzu takdim etti.

Zonguldak,Devrek Belediyesi

Eyüpsultan Belediyesi’nden Dünya Alzheimer Günü’ne özel etkinlik

Konak’ta Sağlıklı Yaş Alma Seferberliği

SELÇUKLU’DA CUMA BULUŞMALARI SÜRÜYOR BAŞKAN PEKYATIRMACI VE MİLLETVEKİLİ GÖKÇEK VATANDAŞLARLA BULUŞTU

3.Esenyurt Kardeş Kültürler Festivali 28 Eylül Cumartesi Açılış Gecesi

Çanakkale Belediyesine Sürdürülebilirlik Ödülü…

Başkan Özer’den Kanser Tedavisi Gören Küçük Ömer’e Bisiklet Sürprizi

BAŞKAN DEMİR'DEN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği

Nazilli Belediyesi Zabıta ekipleri 2 yıl sonra kayıp telefonu sahibine ulaştırdı

Büyükşehir kahraman gazileri unutmadı: Şanlı Türk Bayrağı hediyesiyle vefa örneği

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, “GAZİLER GÜNÜ” MESAJI YAYINLADI

Büyükşehir’den Bozova Kırsalına Asfalt Yol

Büyükşehir Meclisi’nden Bursaspor’a büyük destek

Büyükşehir’den Personellere İlk Yardım Eğitimi

Başkan Seçer’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

"İSTANBUL TBF BASKETBOL SPOR LİSESİ" PROTOKOLÜ İMZALANDI

Başkan Geçit, Samanköy’deki Ulaşım Yatırımlarını İnceledi

BÜLENT TÜFENKCİ'DEN BAŞKAN PALANCIOĞLU'NUN VİZYON PROJESİNE ÖVGÜ

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

19 Eylül Gaziler Günü Mesaji

Geleceğe Temiz Bir Miras Bırakalım

Cerrah Kuru Fasulyesinin Hasadı Başladı

Eyyübiye Eğitim Otaklarında Ders Başladı

Dünya’nın En Güzel ve Lezzetli İncirleri Osmangazi’de Görücüye Çıktı

Okul kantinlerine denetim gerçekleştirdik

Başkan Büyükkılıç, Kahraman Gaziler ile Bir Araya Geldi, Şehitlikleri Ziyaret Etti

Baba-Çocuk Doğa Yürüyüşü

Belediye Eş Başkanımız Nejla Kum saha çalışmalarını denetledi.

Başkan Doğan, Gaziler Günü’nü kutladı

Doktor Başkanın Anlamlı Projesinin Temeli “Özel” Günde Atılıyor