Başkanımız Ulupınar Ankara Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK PARTİ 20.09.2024 22:54:37 0
Başkanımız Ulupınar Ankara Ziyaretlerini Sürdürüyor
Başkanımız Ulupınar Ankara Ziyaretlerini Sürdürüyor
Belediye Başkanımız Özcan ULUPINAR, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU'nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette ilçemiz ve çevresi hakkında bilgiler aktaran Başkanımız Özcan Ulupınar, Sayın Bakanımız Abdulkadir URALOĞLU 'dan, ilçemiz trafik akışının daha sağlıklı ve güvenli olabilmesi için Devrek çevre yolu ve Eğerci yolayrımı ile Hışıroğlu Bölgesi arasındaki Ankara Asfaltının peyzaj çalışmalarının Karayolları tarafından yapılması noktasında talepte bulundu. Ayrıca Ereğli yolunda menfez çalışmaları mevcut bunların su bağlantılarının yeni bir heyelana sebep vermemesi için Filyos Çayına kadar bağlantılarının yapılmasını talep etti. Ve yine Hışıroğlu Bölgesinde Üniversitemize açılan Ömer Halisdemir Köprüsünün bağlantı yollarının sıcak asfalt yapılmasını ve kavşak çalışması yapılması hususunda talepleri oldu.
Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada; Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU ile de görüşme gerçekleştirdik. Çok güzel ve olumlu bir şekilde karşılayan Sayın Bakanımıza şahsım adına ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum. 'İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve takipçisi olacağız. Halkımızın hizmetine sunacağız, çalışmalar taleplerimiz doğrultusunda önümüzdeki günlerde hızlanacak ve İnşallah olumlu olarak sonuçlanacaktır. Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir URALOĞLU ’na , Sayın Milletvekilimiz Ahmet ÇOLAKOĞLU’na ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm mücadelemiz Devrek için devam ediyor.'dedi.
Başkanımız Özcan ULUPINAR, görüşmeler sonrasında Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU 'na dünyaca ünlü Devrek Bastonu'muzu takdim etti.

Zonguldak,Devrek Belediyesi

Doktor Başkanın Anlamlı Projesinin Temeli “Özel” Günde Atılıyor

KAYMEK’in 500 Eserlik Geleneksel Yıl Sonu Sergisi Kapılarını Açıyor

BÜYÜKŞEHİR’DEN HAREKET ÇAĞRISI: ‘BİSİKLETİNİ AL GEL’

BÜYÜKŞEHİR, MEVLİT KANDİLİ VESİLESİYLE MEVLİT OKUTTU VE İKRAMDA BULUNDU

Başkanımız Ulupınar Ankara Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Görgel: “Kahraman Gazilerimize Minnet ve Şükranlarımızı Sunuyoruz”

BAŞKAN PALANCIOĞLU İSTİŞARE TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Başkan Ahmet Cin, Gaziler Günü’nü kutladı

KOCASİNAN’DAN KAYSERİ TRAFİĞİNE NEFES ALDIRAN AKILLI KAVŞAK SİSTEMİ YAYGINLAŞIYOR

24°