BAŞKANIMIZ, TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARIMIZI TEBRİK ETTİ

MHP 13.09.2024 21:09:36 0
BAŞKANIMIZ, TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARIMIZI TEBRİK ETTİ

Başkanımız, Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu Şehit Yusuf Bahri Genç Voleybol Turnuvası final karşılaşmasına katılım sağladı.

Başkanımız, Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik eder, turnuvada şampiyon olan Belediye Meclis takımımızı ayrıca kutluyorum. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve turnuvaya seyirci olarak destek veren herkese teşekkür ederim, dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

Başkan Özaşkın, Mezunlar Buluşmasında Eski Dostlarıyla Hasret Giderdi

BAŞAKANIMIZ, HÜRRİYET CADDESİNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Mevlid Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

BAŞKANIMIZ, HARSİT ÇAYI ISLAH PROJESİNİN DEVAM EDEN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ, HAZAL ARTUN VE EMRE SARAÇ KARDEŞLERİMİZİN DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILDI

Erzincan Bögert Mandalina Aromalı Maden Suyu üretimine başlanıldı.

BAŞKANIMIZ, HÜRRİYET CADDEMİZDE DEVAM EDEN KALDIRIM GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ, YAYDEMİR KÖYÜ SAKİNLERİNDEN BAHATTİN ULUTAŞ'I EBEDİYETE UĞURLADI

BAŞKANIMIZ, TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 18. BÖLGE TRABZON ECZACI ODASI TOPLANTISINA KATILDI