BAŞKANIMIZ, TÜRKİYE KAMU-SEN GÜMÜŞHANE İL TEMSİLCİLİĞİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞINA KATILIM SAĞLADI

MHP 14.09.2024 21:39:28 0

Başkanımız, Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük, İl Başkanımız Mete Kaya, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcımız Kenan Bayram, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız Kenan Karaçam, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcılarımız Nebi Yay ve Özkan Ulupınar, İl Genel Meclisi Üyesi Grup Başkan Vekilimiz Hasan Çiçek, Merkez İlçe Başkanımız Nuh Alpaslan Durdu, Ülkü Ocakları Başkanımız Sadık Coşkun, ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Gümüşhane İl Temsilciliğine tahsis edilen Hizmet binasının açılışına katılım sağladık.  KAMUSEN Gümüşhane İl Temsilcisi Mustafa Fevzi Akçay’a çalışmalarında başarılar dilerim, dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

Başkan Esen Çiçeği Burnunda Üniversiteli Gençler ile Bir Araya Geldi

BAŞKANIMIZ, İNCİ AKSU VE FURKAN BIYIK KARDEŞLERİMİZİN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

BSK Asfalt Plenti Tesisimiz Üretime Başladı

BAŞKANIMIZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ, ULAŞIM KARTLARINDAN FAYDALANAN VATANDAŞLARA GÜNCELLEME ÇAĞRISINDA BULUNDU

Mahalle Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

1-7 Eylül Zabıta Haftası

Gecemiz de Gazi Kars , Gündüzümüzde Gazi Kars!

Kapalı Otobüs Durakları yapım işi devam ediyor.