BAŞKANIMIZ METİN GÜRBÜZ SAHADA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYOR

CHP 27.04.2024 09:35:35 0
BAŞKANIMIZ METİN GÜRBÜZ SAHADA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYOR

Belediye Başkanımız Metin Gürbüz sahada çalışmayı, eksikleri yerinde tespit ederek gerekli talimatları vermeyi sürdürüyor.

Başkanımız Metin Gürbüz, bu sabah mesaisine Gazi Caddesi'nde saha çalışması ile başladı. Başkan Yardımcılarımız ile birlikte yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerimizden brifing alan Belediye Başkanımız Metin Gürbüz, yaklaşan sezon öncesinde  çalışmaların ivedilikle süreceğini belirtti.

Belediye Başkanımız Metin Gürbüz; Atatürk Caddesi,Enver Bahadır Caddesi, Ada ve Zeytinlik Mahalleleri ile Kumkapı mevkiinde de incelemelerde bulundu.

Kent genelinde çalışmalarımız sürüyor.

Sinop,Sinop Belediyesi

Konak’ta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

İlkokul Yapımı İçin Protokol İmzalandı

Bayraklı’da karavan işgaline zabıta engeli