BAŞKANIMIZ KAHVECİ’DEN SOSYAL TESİSLERDE İNCELEME

CHP 6.05.2024 12:30:22 0
BAŞKANIMIZ KAHVECİ’DEN SOSYAL TESİSLERDE İNCELEME
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze bağlı sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, belediyemize ait tesis, bina ve yapıların daha etkin ve verimli kullanılabilmesi için sahada inceleme ve keşiflerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkanımız Kahveci, İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze bağlı Döner Restoran, Kır Kahvesi, Bengisu Sosyal Tesisleri, Orman Köşkleri, Çamlıca Restoran, Tabiat Parkı, Hisar Yürüyüş Yolu Seyir Terası, Emekliler Lokali, Ağaçköy Restoran ve Kentpark içinde yer alan Çocuk Eğlence Merkezi’nde bir dizi incelemelerde bulundu. Tesislerde hemşehrilerimizle de bir araya gelen ve talepleri dinleyen Başkanımız Kahveci, yaptığı keşiflerin ardından tesislerin daha verimli kullanılabilmesi adına gereken düzenlemelerin bir an evvel yerine getirilmesi için ilgili müdürlükleri görevlendirdi.

Yapılacak düzenleme ve iyileştirmelerle İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze bağlı tesislerin hemşehrilerimiz için daha faydalı olacağını ifade eden Başkanımız Kahveci, gerekli çalışmaların vakit kaybedilmeden yapılacağını söyledi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR TOPLUM SAĞLIĞINI ÖNCELEMEYE DEVAM EDİYOR: MAMAK’A GENÇLİK, ÇOCUK VE AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

DOĞASEVERLER ÇAMLICA’DA BULUŞTU

BAŞKANIMIZ KAHVECİ’DEN SAHA İNCELEMESİ

BAŞKANIMIZ KAHVECİ MEZUNLAR BULUŞMASI’NA KATILDI

BAŞKANIMIZ KAHVECİ HEMŞEHRİLERİMİZLE TİYATRO ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BAŞKANIMIZ KAHVECİ KAN VERME ETKİNLİĞİNDE VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTU

19 Mayıs Bursa Gençlik Şenliği ile doyasıya yaşanıyor

Zeytin Çiçeği Festivali Renkli Görüntülerle Başladı

26.3°