BAŞKANIMIZ KAHVECİ SÖZÜNÜ TUTTU

CHP 27.04.2024 01:38:53 0
BAŞKANIMIZ KAHVECİ SÖZÜNÜ TUTTU
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, ilk mecliste verdiği sözü tutarak önceki dönemden kalan borç çizelgesini içeren dev afişi belediye hizmet binamıza astırdı.

13 Nisan 2024 tarihinde yapılan ilk meclis toplantısında şeffaf belediyecilik anlayışı gereği borç durumunu gösteren afişin belediye hizmet binasına asılacağının sözünü veren Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, asılan afişle tüm detaylarıyla borç durumunu sergiledi.

Belediye hizmet binamıza asılan afişte, banka kredileri, dış krediler, uzun ve kısa vadeli borçlar detaylarıyla yer alıyor. Toplam borcun 1 milyar 765 milyon 741 bin 871 lira olduğu listede kısa vadeli borç toplamı 969 milyon 369 bin 836 lira, uzun vadeli borç toplamı ise 796 milyon 372 bin 34 lira olarak yer aldı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Akmaz Halk Plajı Sezona “Merhaba” Diyor

MUSTAFA GAZALCI KİTAPLIĞI AÇILIYOR

BAŞKAN KONAKCI'DAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET