BAŞKANIMIZ KAHVECİ BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZLA BAYRAMLAŞTI

CHP 25.06.2024 19:00:15 0
BAŞKANIMIZ KAHVECİ BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZLA BAYRAMLAŞTI
Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde Başkanımız Eyüp Kahveci, belediye çalışanlarımızla bayramlaşma programında buluştu.

Başkan Yardımcılarımız, birim müdürleri ve tüm çalışma arkadaşlarımızın katıldığı bu geleneksel etkinlikte Başkanımız Kahveci, Kurban Bayramı’nın şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış ve bereket getirmesini temenni etti.

Başkanımız Kahveci bayramlaşma etkinliğinde yaptığı konuşmada, bu şehre hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm personele teşekkür ederek, “Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştırır, aradaki mesafeleri kapatır, duygu ve düşünce birliği içerisinde insanları birbirine yakınlaştırdığı gibi uzak mesafeleri de yakın eder. Bu bağlamda hepimiz vatana millete hizmet etme noktasında anlayış birliği sağladıysak ve bu anlamda görevimizin başında işimizi en iyi şekilde yapma odağında gayret ediyorsak ortada sorun yoktur. Emek kutsaldır, bayram kutsaldır, insan kutsaldır, insana hizmet etmekse daha kutsaldır” dedi.

“Sözlerimizin Arkasındayız”

Hakkı olanın hakkının sonuna kadar verileceğini belirten Başkanımız Kahveci, “Başkanlığa gelmeden önce bir söz vermiştim; Ramazan Bayramı ikramiyesi, Kurban Bayramı ikramiyesi ve okula giden çocuklarımıza eğitim yardımı. Temmuz ayı içerisinde ilk ikramiye ödememizi gerçekleştireceğiz. İçiniz rahat olsun. Net maaşınızın yüzde 20’si oranındaki ikramiye Temmuz ayında hesaplarınıza geçecek. Biz size daha seçilmeden taahhüt verdik ve adım adım yerine getireceğiz. Bu güne kadar ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız. Noterden verdiğim beyannamenin de beş yıl boyunca arkasında olacağım” ifadelerini kullandı.

“Şehr’ül Emin Sıfatına Layık Olmaya Çalışıyoruz”

Başkanımız Kahveci, kula hizmet etmenin Hak’a hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, “Bize verilen Şehr’ül Emin sıfatına layık olmaya çalışıyoruz. Tüm tesislerimizde halka hizmet etme noktasında anlayış birliği istiyorum. Fikir birliği, el birliği, akıl birliği istiyorum. Bu şehir hepimizin. Bu şehre bu güne kadar emeği dokunmuş olan bütün Belediye Başkanlarımıza, müdürlerimize, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, vefat etmiş olanları da Allah rahmeti ve cennetiyle muamele eylesin” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkanımız Kahveci, konuşmasının ardından çalışma arkadaşlarımızla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Âşıklar Mamak’ta Buluştu

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ORMAN YANGINI’NA ANINDA MÜDAHALE

BAŞKAN YILMAZ’DAN SOF DAĞI KÖYLERİNE DESTEK

Gölmarmara’dan Gelen 98 Kişilik Kadın Kafilesi Manisa’yı Gezdi

“Cumhuriyet Şehri Denizli”

Alaçatı Windfest 2024 Ödül Töreni ile Sona Erdi

Temiz Yurt Esenyurt

Antalya Turizm Fuarı başlıyor

AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

20.2°